Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons even aan u voor.

Aangenaam kennis te maken:

Wij zij Krieger Legal een jong en no-nonsense juridisch adviesbureau. Wij geven juridisch advies en leveren juridische diensten aan ondernemers in de randstad. Wij leveren maatwerk en staan 24/7 klaar voor onze cliënten. Wij staan voor deskundigheid, laagdrempeligheid en transparantie.

Werkwijze:

U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website. Wij lezen en/of luisteren dan (naar) uw verhaal. Vervolgens laten wij u direct weten of wij iets voor u kunnen betekenen op juridisch gebied en welke actie wij voor u kunnen ondernemen. Ook ontvangt u direct een vrijblijvende prijsopgave. Als u aangeeft dat u cliënt bij ons wilt worden dan sturen wij u per e-mail een opdrachtbevestiging en een inlogcode voor ons cliëntenportaal. Via het cliëntenportaal kunt u alle relevante informatie aanleveren voor uw dossier en blijft u 24/7 op de hoogte van de voortgang van uw zaak en/of de door ons verrichte werkzaamheden.

De oprichter van Krieger Legal
is Michel Krieger.

Michel weet binnen complexe juridische vraagstukken snel de vinger op de zere plek te leggen. Hij komt uit een ondernemersfamilie en spreekt dus de taal van ondernemers. Michel is lid van de Nederlandse vereniging van Rechtskundige Adviseurs.

NVRA logo
Menu