Algemene voorwaarden op laten stellen?

Krieger Legal stelt uw algemene voorwaarden op maat voor u op voor slechts € 1.495,00.

Waarom heeft u algemene voorwaarden nodig?

De belangrijkste reden voor u als ondernemer om algemene voorwaarden op te laten stellen is het beperken van uw aansprakelijkheid. Ondernemen is dan wel risico’s nemen, maar met goede algemene voorwaarden beperkt u uw aansprakelijkheid en uw financiële risico’s. Hiermee voorkomt u op voorhand eventuele schadeclaims van de wederpartij.

Verder is het zo dat algemene voorwaarden duidelijkheid bieden. Wat is de betalingstermijn? Wat zijn de gevolgen als uw klant niet op tijd betaald? Hoe komen overeenkomsten tot stand en kunnen deze vroegtijdig worden opgezegd? Door deze en andere zaken te regelen in uw algemene voorwaarden schept u zekerheid. Voor uzelf maar ook voor uw klanten. Zo zal er niet zo snel een verschil van inzicht over de rechten en plichten van u en uw klant ontstaan. En wanneer dit wel gebeurt kunt u verwijzen naar de bepalingen in uw algemene voorwaarden en zo op voorhand eventuele juridische procedures voorkomen. Mocht het toch tot een juridische procedure komen dan staat u sterker wanneer u zich kunt beroepen op de bepalingen uit uw algemene voorwaarden.

Waarom algemene voorwaarden op laten stellen door een jurist?

Natuurlijk kunt u standaard algemene voorwaarden hanteren of zelf algemene voorwaarden in elkaar draaien door wat informatie te verzamelen op internet, echter zullen deze voorwaarden nooit volledig passen bij uw bedrijfsvoering en dus onvoldoende bescherming bieden. Algemene voorwaarden voor een loodgieter bevatten nu eenmaal andere bepalingen dan voorwaarden voor een webshop.

Wat bieden wij u?

– Een intakegesprek;

– Algemene voorwaarden op maat opgesteld door een gespecialiseerde jurist;

– Een uitgebreide toelichting en instructie hoe de voorwaarden te gebruiken;

– Onbeperkt aantal aanpassingen. Wij leveren pas als u 100% tevreden bent;

– Levering binnen 14 dagen of eerder indien gewenst;

– Een vast tarief van € 1.495,00.

Contact:

Wilt u algemene voorwaarden op maat op laten stellen voor uw onderneming door een gespecialiseerde jurist? Neemt u dan contact met ons op.

Neem contact op

Heeft u een juridische vraag of bent u op zoek naar juridisch advies? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd kosteloos.

    Menu