Op zoek naar een ‘huisjurist’? Neem een juridisch abonnement!

Uw eigen ‘huisjurist’ al vanaf € 64,00 per maand.

De voordelen:

Als ondernemer wilt u ondernemen en heeft u geen tijd voor juridische rompslomp. Het liefste zou u binnen uw onderneming een eigen juridische afdeling hebben of een huisjurist. Helaas is dit voor veel ondernemers financieel niet haalbaar. Daarom biedt Krieger Legal, speciaal voor ondernemers een juridisch abonnement aan. Hiermee heeft u altijd de juiste juridische kennis in huis en voorkomt u op voorhand de meeste juridische problemen en het allerbelangrijkste is misschien wel dat u hiermee bespaart op uw juridische kosten.

Wat kost het juridisch abonnement en wat krijgt u hiervoor?

Het juridisch abonnement sluit u al af voor € 64,00 per maand of indien u er voor kiest om jaarlijks te betalen € 768,00 per jaar (zie onderstaand schema). Hiervoor krijgt u het volgende:

– Een intakegesprek bij het afsluiten van het abonnement;

– Een vast contactpersoon voor uw onderneming;

– Onbeperkt juridisch advies persoonlijk, telefonisch of per e-mail;*

– Een gratis jaarlijkse juridische check-up van uw onderneming door een van onze juristen bij u op kantoor;

– Gratis checken van juridische documenten;**

– Krieger Legal incassoservice (geen dossierkosten in het buitengerechtelijke traject)***;

– 20% korting op al onze vaste tarieven en ons uurtarief;

– Het opstellen van maximaal 5 juridische documenten per jaar****.

Kosten juridisch abonnement:
Aantal werknemers: Prijs per maand: Prijs per jaar:
Zzp’er € 64,00 € 768,00
1-25 €128,00 €1536,00
26-50 €256,00 €3078,00
50+ € in overleg € in overleg
Een rekenvoorbeeld:

Stel u heeft tussen de 1 en 25 personeelsleden en u laat door ons 3 arbeidscontracten op maat opstellen en wij incasseren succesvol een vordering van € 1725,00 voor u in het buitengerechtelijke traject inclusief incassokosten.

Zonder abonnement maken  wij € 1500,00 aan u over en houden wij € 225,00 aan incassokosten in. Verder bent u ons voor het opstellen van de drie arbeidscontracten op maat dan € 1650,00 exclusief btw verschuldigd.

Een abonnement zou u € 1536,00 exclusief btw per jaar kosten. De overeenkomsten op maat zouden wij dan tot een maximaal aantal van 5 gratis voor u opstellen. Verder zouden wij de gehele door ons geïncasseerde vordering van € 1725,00 aan u overmaken. Uw voordeel met abonnement:  € 339,00.

Bent u benieuwd naar de voordelen die het juridisch abonnement van Krieger Legal voor uw onderneming biedt of heeft u andere vragen met betrekking tot ons juridisch abonnement? Neemt u dan contact met ons op.

Op het juridisch abonnement zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

* Fair use policy max. 24 uur per jaar.

** Fair use policy max. 24 documenten per jaar.

*** Bij het succesvol (gedeeltelijk) incasseren van uw vordering in het buitengerechtelijke traject bent u ons geen incassokosten verschuldigd.

*** Alleen voor geselecteerde overeenkomsten, kijkt u voor meer informatie in onze Algemene voorwaarden.

Neem contact op

Heeft u een juridische vraag of bent u op zoek naar juridisch advies? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd kosteloos.

    Menu