Welke juridische diensten leveren wij?

Krieger Legal levert de volgende juridische diensten

Het geven van juridisch advies

Wij bieden ondernemers juridisch advies binnen verschillende rechtsgebieden en wij ontzorgen ondernemers volledig op juridisch gebied. Heeft u een juridische vraag of wilt u weten in welke rechtspositie uw onderneming  zich bevindt? Krieger Legal geeft u helder en deskundig juridisch advies op maat.

Contact met uw wederpartij

Namens u kan Krieger Legal contact opnemen en/of onderhouden met uw wederpartij. Dit kan zijn een leverancier, een klant of een werknemer. Het kan voorkomen dat het contact tussen u en uw wederpartij niet meer zo soepel verloopt. Door het inschakelen van Krieger Legal komt u professioneler over en wordt u als ondernemer volledig ontzorgt.

Bijstand in een juridische procedure

Wij kunnen u en/of uw onderneming bijstaan in een juridische procedure. Wij stellen processtukken op, corresponderen met de wederpartij en tijdens een zitting bij de rechtbank zullen wij u en/of uw onderneming bijstaan en vertegenwoordigen.

Het opstellen van juridische documenten

Krieger Legal stelt graag juridische documenten voor uw onderneming op. Het is verstandig om juridische documenten door een deskundig juridisch adviseur op te laten stellen. Deze beschikt namelijk over de juiste kennis en kunde, waardoor u en/of uw onderneming  minder risico loopt. Wij kunnen onder andere algemene voorwaarden, personeelshandboeken, arbeidsovereenkomsten, ingebrekestellingen, sommaties en dagvaardingen voor u opstellen.

Staat uw dienst hier niet bij?

De diensten op deze pagina zijn slechts een kleine greep uit de juridische dienstverlening die wij aanbieden. Mocht u niet zeker weten of wij u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Doorverwijzing

Krieger Legal heeft een groot en deskundig netwerk van juridische professionals. Mochten wij u helaas niet (verder) kunnen helpen, dan kunnen wij u wel in contact brengen met een juridische diensverlener uit ons netwerk.

Menu